Groeien - doe je samen

Work-Able Power Programma
Lees meer
Trainingen

Groeien – doe je samen

Work-Able Power Programma

Verandering vraagt om aandacht

We leven in een snel veranderende wereld. Hierdoor gaan dingen niet zoals je het graag zou zien. Wil je daar in jouw team of organisatie verandering in aanbrengen, maar weet je niet hoe?

Het ‘Work-Able Power Programma’ biedt nieuwe uitdagingen om samen te ontwikkelen naar een veilig en krachtig team.
De trainingen geven inzicht in hoe wij als mensen functioneren in groepen. Welk gedrag er anders kan en wat de impact van ons gedrag en handelen op anderen is.

Op elk niveau en voor elke werkgever en werknemer.

 

Leerdoelen zijn:

  • Effectiever communiceren en beter omgaan met veranderingen binnen je team of afdeling.
  • Hoe elk individu in een groep zijn of haar leiderschap kan pakken.
  • Vanuit openheid met elkaar in gesprek gaan en blijven.
  • Delen wat er werkelijk voor je speelt en naar elkaar luisteren.
  • Hoe elk individu binnen de groep diens verantwoordelijkheid neemt om er voor elkaar te zijn.
  • Nieuwe uitdagingen ontwikkelen om samen te kunnen veranderen.
  • Van en met elkaar blijven leren en ontwikkelen.

“When a flower doesn’t bloom, you fix the environment in which it grows, not the flower” -Alexander den Heijer

Inhoud

Het basisprogramma bestaat uit een startmiddag met je team, een individuele coachsessie (45 minuten) en 4 trainingsdagen.

Jij en je teamgenoten krijgen opdrachten om je te ontwikkelen. Tijdens het programma krijg je een buddy toegewezen om samen mee te werken.

Het programma duurt in het totaal 4 maanden.

Bij aanvang krijg je een digitale opdracht waarin je je motivatie en leerdoelen aangeeft.

Intake moment

Voor we van start gaan spreek ik je graag even. Tijdens een individueel intakegesprek (45 minuten) bespreken we samen de digitale opdracht. Zo leren we elkaar een beetje kennen en beantwoord ik graag eventuele vragen.

Veranderen

Module 1

De Kick-off

Elk bedrijf heeft te maken met verandering. We bespreken wat daarvan de impact op jullie (als team) is en bepalen samen wat er nodig is om hier een weg in te vinden, waardoor de sfeer en samenwerking verbetert.

Aan de hand van het ‘Dualiteit Model’ gaan we aan de slag met onze ego-gedachten; hoe dit je in de weg zit, waarom het vaak oordeelt en weerstand biedt.

Hoe je daar mee kunt stoppen en gaat handelen vanuit kracht en liefde.

We creëren samen de doelen en het plan van het programma. Je krijgt je buddy toegewezen en we bespreken de opdrachten.

Communicatie

Module 2

Blokkades wegnemen

Groeien in je werk doe je samen en begint altijd bij jezelf.

We gaan verder aan de slag met onze ego-gedachten. Hoe wij onszelf voor de gek houden en niet wenselijke patronen in denken, gedrag en handelen in stand houden. Wat is er nodig waardoor je dit kunt ombuigen naar wenselijke patronen.

Je krijgt het inzicht hoe je je blokkades kunt loslaten en vanuit kracht je plek in het team kunt pakken. Om elkaar te inspireren en motiveren naar een prettige, geïnspireerde en vertrouwde samenwerking.

Samen met je buddy werken met inzichtelijke oefeningen.

Manifesteren

Module 3

Power Communicatie 1

 

Je ervaart de kracht van woorden en hoe je deze kunt inzetten om effectief en vanuit inspiratie te communiceren.

Naast gedrag hebben woorden een grote impact op jezelf en de mensen om je heen. Als je je niet gezien en gehoord voelt, dan mag je gaan kijken wat jij doet waardoor dat gebeurt.

Een verhelderende training die je wakker schudt en aanzet om anders te gaan communiceren.

Met het Communicatie Power Model (CPM) , ontvang je de tool die onmisbaar is in je koffer. Hiermee word je gehoord en gezien en inspireer je de mensen om je heen.

Trainingen

Module 4

Power Communicatie 2

 

Je ontdekt de ‘kracht van kwetsbaarheid’. Je ervaart dat je zonder schaamte of (zelf)oordeel kunt delen wat er voor je is. Op een manier dat je de ander raakt, ontroert en inspireert. Dat het vragen om hulp een daad van kracht is en een grote toegevoegde waarde voor jezelf en je team.

We werken hierbij verder met het CPM en gaan gesprekken oefenen binnen de groep.

We sluiten het programma af met power-gesprekken. Iedereen deelt zijn of haar persoonlijk uitgewerkte power-gesprek met de groep en sluit af met een hulpvraag.

Maatwerk

Grote veranderingen vragen om meer aandacht en tijd. Work-Able hoort jou en het bedrijf graag aan om de leerdoelen te bespreken, zodat het trainingsprogramma speciaal op maat gemaakt kan worden. De looptijd en het aantal modules kunnen daardoor uitgebreid worden.

Wat

Kosten: Klik hier voor meer informatie en tarieven.

Locatie: Horalaan 165, 6721KM, Bennekom. Of in company.

Aantal deelnemers: Maximaal 12 deelnemers.

Inclusief; werkmappen, Presentaties, 45 minuten individuele begeleiding.

Voor wie is dit programma

Wellicht ben je een werknemer die graag prettiger wil samenwerken in je team. Of een leidinggevende die het team naar een hoger plan wil brengen. Of het management die het bedrijf een nieuwe boost wil geven. Het programma is voor die mensen bedoeld die een bijdrage willen leveren om geïnspireerd samen te werken in een gezond team.

 

In company training

Meer weten?

Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Recensies van deelnemers

Het zijn 'de verschillen' die de deelnemers maken wat mij drijft.

Kim pakt door!

“Waar mijn vorige coach afhaakt, pakt zij door. Ze doet net dat stapje extra om je te raken en in beweging te brengen. Dit was precies wat ik nodig had om door mijn weerstand te breken.”

Met plezier werken

"Kim maakt waar wat ze zegt: ze leerde me om mijn werk op mijn eigen haalbare manier te doen. Daarbij heeft ze me geïnspireerd om mijn werk te zien als een mooie leerschool. Resultaat: meer plezier op mijn werk."

Helder communiceren

“De training geeft niet alleen handvatten om een betere teamplayer te zijn, maar ook om je eigen ideeën en inbreng helder te communiceren. Dat maakt veel verschil hier op mijn werkplek”

Geen werkdruk meer

“Ik heb van Kim geleerd om mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven. Om er op de juiste manier mee te dealen,. Hierdoor ervaar ik veel minder stress en werkdruk.”

Kostbare tools

“Ik was de controle over mijn leven kwijt. Dankzij Kim heb ik het vertrouwen en kostbare tools gekregen om hier succesvol verandering in aan te brengen. Ik leef nu vanuit veel meer zelfbewustzijn.”

Stappen ondernemen

“Theoretisch wist ik wel hoe ik mijn ongenoegen en aanvaringen met collega's op het werk moest ombuigen. Maar hoe breng je dat in de praktijk? Dankzij Kim heb ik echt de stappen kunnen zetten om dit te veranderen.”

Prikkelgevoeligheid

“Kim zag binnen no-time waar mijn probleem lag, waardoor ik vaak moe was op mijn werk. Mijn prikkelgevoeligheid ligt te hoog, maar bij Kim heb ik de vaardigheden ontwikkeld om hier mee om te gaan.”

Nieuw wenselijk gedrag

“Ik ben die doorzetter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik dacht dat dit goede eigenschappen waren. Met een burn-out als gevolg. Kim heeft mij geholpen om dit geforceerde gedrag om te buigen naar nieuw wenselijk gedrag.”

"Be the change you want to see in the world” -Gandhi

Persoonlijke noot van Kim

Vroeger noemden ze mij op het werk ‘de pitbull’. Ik was die perfectionistische doorzetter met een te groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit resulteerde in problemen en deze vroegen om transformatie. Problemen ombuigen naar mogelijkheden is wat mij drijft binnen mijn training en coaching.

Met een grote mate van betrokkenheid naar mijn coachees. Als ik een traject met iemand aan ga, dan ga ik daar ook volledig voor.

Communicatie is een belangrijke tool binnen mijn trajecten. Jouw woorden zijn een krachtige tool om mogelijkheden mee te creëren.

Daarin onderscheid ik mij van andere coaches en werk ik sneller en effectiever dan gemiddeld.

 

 

Kim Hartgers

Work-Able

Kim Hartgers
kim@kimhartgers.nl
+31(0)6 46 09 71 59

Bezoekadres
Horalaan 165
1672 KM Bennekom

NL27 ABNA 0590 7667 40
BTW NL001858212B32
KvK 09208079

©Kim Hartgers Liefdes Coaching | KvK 09208079 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Realisatie: Pica2Studio