Jouw Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB)

Claim jouw Geldpotje
Lees meer
Persoonlijk Ontwikkel Budget

Jouw Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB)

Claim jouw Geldpotje

Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB)

Wil je graag een coachtraject volgen, maar zit je krap bij kas? Dit hoeft geen probleem te zijn als je een baan hebt. Wist je dat jij als werknemer gebruik kunt maken van het Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB)?

Het is een tijd waarin het imago van een bedrijf als werkgever steeds belangrijker wordt! Steeds meer werkgevers bieden daarom hun personeel een POB.
Een POB is een potje geld dat jij van je werkgever of van de CAO krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dit kan gaan om een cursus Microsoft, loopbaanbegeleiding of misschien wil je wel beter leren omgaan met stress of je valkuilen in de liefde transformeren.

Bovendien is goedkeuring van je werkgever zelfs niet eens nodig, waardoor je privacy gewaarborgd is. 

Extra POB Budget

Vanuit mijn ervaring geven werkgevers hun werknemers graag een Extra POB Budget als het om werkgerelateerde trajecten gaat. De Work-Able trajecten bieden je de mogelijkheid om een ‘Compleet Traject’ ter waarde van € 2500,- te volgen.

Hiervoor maak ik graag een vrijblijvende offerte voor je op, zodat je deze kunt overleggen met je leidingegevende, P&O of HR.

Veel voorkomende leerdoelen via het Work-Able

Communicatie: Hoe kan ik beter en effectiever communiceren?

 • Luistervaardigheid vergroten: Hoe kan ik zonder oordeel luisteren?
 • Communiceren vanuit Inspireren: Hoe kan ik problemen ombuigen naar
  mogelijkheden?
 • Bewustwording: Wat is de impact van mijn communicatie op anderen?

Verbeterde samenwerking: Hoe verbeter ik mijn gedrag naar anderen?

 • Conflicthantering: Hoe ga ik constructief om met conflicten?
 • Samenwerken: Hoe kan ik effectiever samenwerken?
 • Omgaan met feedback en kritiek: Hoe ga ik om met mijn weerstand?

Omgaan met hoogsensitiviteit: Hoe verlaag ik mijn prikkelgevoeligheid?

 • Lichaamsbewustzijn: Hoe herken ik mijn trigger signalen?
 • Energieveld beschermen: Hoe blijf ik uit de energie van anderen?
 • Grenzen bewaken: Hoe neem ik mezelf serieus?
 • Emoties reguleren: Hoe kalmeer ik mezelf bij overprikkeling?

Duur van het traject
Gemiddeld tussen de 18 en 22 uur.

“Be the change you want to see in the world” -Gandhi

Claim jouw POB potje

Het is zinvol om te checken of je nog ontwikkelbudget open hebt staan. Hiervoor maak ik graag een offerte die je kunt overleggen met je leidinggevende, P&O of HR. Wacht niet te lang, we lopen tegen het einde van het jaar en het is natuurlijk zonde als jouw potje van 2023 verloren gaat.

Wil je hier meer van weten?
Meld je dan hier aan voor een gratis telefonische screening-sessie. Ik stuur je dan snel wat opties voor ons gesprek.

Samen bespreken we dan jouw mogelijkheden en vergoedingen.

Kim Hartgers

Recensies van deelnemers

Het zijn 'de verschillen' die de deelnemers maken wat mij drijft.

Kim pakt door!

“Waar mijn vorige coach afhaakt, pakt zij door. Ze doet net dat stapje extra om je te raken en in beweging te brengen. Dit was precies wat ik nodig had om door mijn weerstand te breken.”

Met plezier werken

"Kim maakt waar wat ze zegt: ze leerde me om mijn werk op mijn eigen haalbare manier te doen. Daarbij heeft ze me geïnspireerd om mijn werk te zien als een mooie leerschool. Resultaat: meer plezier op mijn werk."

Helder communiceren

“De training geeft niet alleen handvatten om een betere teamplayer te zijn, maar ook om je eigen ideeën en inbreng helder te communiceren. Dat maakt veel verschil hier op mijn werkplek”

Geen werkdruk meer

“Ik heb van Kim geleerd om mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven. Om er op de juiste manier mee te dealen,. Hierdoor ervaar ik veel minder stress en werkdruk.”

Kostbare tools

“Ik was de controle over mijn leven kwijt. Dankzij Kim heb ik het vertrouwen en kostbare tools gekregen om hier succesvol verandering in aan te brengen. Ik leef nu vanuit veel meer zelfbewustzijn.”

Stappen ondernemen

“Theoretisch wist ik wel hoe ik mijn ongenoegen en aanvaringen met collega's op het werk moest ombuigen. Maar hoe breng je dat in de praktijk? Dankzij Kim heb ik echt de stappen kunnen zetten om dit te veranderen.”

Prikkelgevoeligheid

“Kim zag binnen no-time waar mijn probleem lag, waardoor ik vaak moe was op mijn werk. Mijn prikkelgevoeligheid ligt te hoog, maar bij Kim heb ik de vaardigheden ontwikkeld om hier mee om te gaan.”

Nieuw wenselijk gedrag

“Ik ben die doorzetter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik dacht dat dit goede eigenschappen waren. Met een burn-out als gevolg. Kim heeft mij geholpen om dit geforceerde gedrag om te buigen naar nieuw wenselijk gedrag.”

Work-Able

Kim Hartgers
kim@kimhartgers.nl
+31(0)6 46 09 71 59

Bezoekadres
Horalaan 165
1672 KM Bennekom

NL27 ABNA 0590 7667 40
BTW NL001858212B32
KvK 09208079

©Kim Hartgers Liefdes Coaching | KvK 09208079 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Realisatie: Pica2Studio