Kwetsbaarheid is mijn grootste kracht

Problemen zijn de opening voor mogelijkheden
06 - 46 09 71 59
Over Kim Hartgers

Kwetsbaarheid is mijn grootste kracht

Problemen zijn de opening voor mogelijkheden

Over mij

Ik ben een gedreven specialist om mensen – vanuit kwetsbaarheid – in verbinding te brengen met zichzelf. Om vanuit deze zelf-positie professionals succesvol met elkaar te laten samenwerken. Zodat men kan leren omgaan met veranderingen en het ‘gezamenlijk doel’ een uitdaging wordt.

Non dualiteit instructeur en coach

Kim:

“Ik ben opgegroeid in een onveilige omgeving waar veel conflictsituaties waren. In mijn volwassen leven heb ik geleerd hoe ik mezelf hier weerbaar voor kan maken en effectief kan omgaan met conflicten.

De non-dualiteit (tegenstrijdigheid) begrijpen en toepassen heeft mij de belangrijkste waarden geleerd om problemen om te buigen naar mogelijkheden. Om mezelf te zien als een krachtig persoon die mag leren van haar obstakels. Ze zijn er voor mij om van te groeien.”

Kim Hartgers

“Toen ik mijn problemen kon zien als mogelijkheden kwamen de groeikansen als vanzelfsprekend.“

Veel mensen ervaren hun problemen als obstakels die weggepoetst moeten worden, hiermee missen ze de kansen die ze bieden.

We worden al vroeg geprogrammeerd om ons aan te passen aan wat de omgeving van ons verlangt. Hierdoor hebben we een deel van onszelf buitengesloten, dit omwille van de goedkeuring van anderen.

We laten onbewust maar een deel van onszelf zien, waardoor interne (verborgen) conflicten en problemen ontstaan die weerstand opwekken. Dit blokkeert de verbinding met onszelf en anderen en is van cruciaal belang voor organisaties en hun interne samenwerking.

Het is voor veel bedrijven een ware uitdaging om naast het behalen van financieel succes – vanuit kwetsbaarheid en leiderschap – de werknemers van de organisatie te laten floreren in persoonlijk succes en bevrediging.

Dit vergt een manier van denken om problemen te zien als mogelijkheden, als nieuwe brandstof die beweging, ontwikkeling en groei biedt voor elk persoon binnen de organisatie.

Maar in de praktijk ziet het er anders uit. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de leidinggevende er niet in slaagt om hun teams te inspireren en motiveren naar dit hogere doel.

Ik laat mensen in de basis hun problemen zien als mogelijkheden om mee te groeien. Dat elk mens een leider is. Hoe ze de verantwoordelijk nemen om hun talent te gaan erkennen en inzetten om hun team (inclusief leidinggevende) naar een hoger plan te tillen.

Methodieken die ik gebruik

Naast de Non-duale Coaching & Therapie Opleiding PE is Kim aan de Saxion Hogeschool opgeleid als re-integratiecoach en  heeft het Curriculum for Live doorlopen bij Landmark Education.

Eckhart Tolle, Marianne Williamson en Mooji zijn aan aantal van haar leraren.

Thema’s waarover zij dicteren zijn: Liefde, leiderschap nemen, groepsprocessen en ontwikkeling, teamcoaching, conflict, mindfulness, meditatie, veiligheid, feedback, samenwerken en communicatie.

 

Ervaring

Kim heeft 15 jaar ervaring in het begeleiden van alleengaanden in hun zoektocht naar een gezonde liefdesrelatie, daarnaast geeft ze trainingen over teamprocessen in het bedrijfsleven voor de profit- en non profitsector.

Sinds 2009 werkt zij als zelfstandige.

Kim richt zich op alle processen die te maken hebben met de verbindingen tussen ‘de mens en zichzelf ‘, hoe dit zich verhoudt in samenwerking en hoe wij problemen kunnen omzetten in mogelijkheden.

Communicatie is bij alles de tool om goede samenwerking te realiseren.

Kim heeft het 5 stappen programma ontwikkeld voor zelfexpressie en leiderschap. (met name op het relatiegebied). Zij gelooft dat dit het hoogst haalbare niveau is, waar een mens zijn eigen weerstand kan ervaren. Transformeer je hier je weerstand, dan werkt dit op alle gebieden van je leven door.

“Als elk mens in een team zijn leiderschap pakt veroorzaakt dat wonderen.”

Samenwerkingspartners

Kim is partner van de spirituele community Netsamen. Zij heeft een breed netwerk met diverse samenwerkingspartners met uiteenlopende ervaring, achtergrond en expertise op het gebied van: arbeidspsychologie, coaching, training, arbeidsrecht, selectie, loopbaanadvies, opstellen van functie- en competentieprofielen.

“Why make it difficult when you can do it together”

In company training

Meer weten?

Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Work-Able

Kim Hartgers
kim@kimhartgers.nl
+31(0)6 46 09 71 59

Bezoekadres
Horalaan 165
1672 KM Bennekom

NL27 ABNA 0590 7667 40
BTW NL001858212B32
KvK 09208079

©Kim Hartgers Liefdes Coaching | KvK 09208079 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Realisatie: Pica2Studio